Olasz fordítás – profi fordító Olaszországból

Olaszországi munkavállalás, üzleti tevékenység vagy tanulmányok esetén sok esetben elengedhetetlen, hogy bizonyos dokumentumokról anyanyelvi szintű fordítással rendelkezzen. Éppen ezért fontos, hogy akár szerződések, cégkivonatok, alapító okiratok, számlák, bizonyítványok vagy éppen orvosi papírok fordításáról van szó, olyan fordítót bízzon meg a feladattal, aki otthonosan mozog a szakszövegek területén is. Több mint másfél évtizedes tapasztalataimnak köszönhetően vállalom bármely típusú szöveg magyarról olaszra vagy éppen olaszról magyarra fordítását, akár magánjellegű, akár céges iratait szeretné szakértő kezekben tudni.

Miért válasszon engem?

Akárcsak a tolmácsolás terén, a fordítás esetén is fontos, hogy olyan szakemberrel működjön együtt, akinek nem csupán a hétköznapi szövegek nem okoznak gondot, de ismeri az adott esetben csak egy-egy iparágra jellemző kifejezéseket is. Tudom, hogy szerződések vagy más hivatalos iratok fordítása esetén elengedhetetlen a tökéletes pontosság, ezért ha engem választ, biztos lehet a professzionális hozzáállásban és a szakmailag kompetens munkában.

Fordítás cégek számára

Amennyiben vállalkozásával szeretne bejutni az olasz piacra, nem csupán céges iratainak, de marketinganyagainak fordítását is érdemes lehet profi fordítóra bíznia. Legyen szó honlapok, webáruházak, termékleírások, használati utasítások, prezentációk vagy más szövegek fordításáról, munkám során minden esetben igazodom a cég stílusához és egyedi elképzeléseihez.

Fordítás magánszemélyeknek

A gyors és pontos fordítás nem csupán cégek, de magánszemélyek számára is elsődleges fontosságú lehet. Akár olaszországi munkavállalását, akár felsőoktatási tanulmányai megkezdését szeretné könnyebbé tenni, a különböző bizonyítványok, nyelvvizsgák, orvosi papírok vagy más iratok fordítását is érdemes lehet hozzáértő, az olasz kultúrában jártas fordítóra bízni. Amennyiben engem választ, biztosan tudhatja, hogy a fordított szövegek hűen tükrözik majd az eredeti dokumentumok tartalmát és stílusát.

Olasz fordítás kiszámítható árakon

Számlaképes fordítási tevékenységem 0,08 €/karakter ártól vállalom, azonban minden fordítandó szövegre pontos, előzetes árajánlatot adok. A bonyolultabb szakszövegek vagy nagyobb terjedelmű szövegek fordítása külön megállapodást igényelhet, ezért ajánlat kérése esetén küldje el számomra dokumentumait, és mihamarabb felveszem Önnel a kapcsolatot!