Legyen szó konferenciákról, expókról vagy kisebb üzleti megbeszélésekről, gyakran előfordulhat, hogy a felek több országból származnak, és a folyamatos kommunikáció érdekében tolmács segítsége szükséges.

Egy jó tolmács segít, hogy minden partner tökéletesen megértse a másikat, miközben a felek anyanyelvükön, szabadon fejezhetik ki magukat.

Miért fontos az üzleti tolmácsolás?

A pontos tolmácsolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a tárgyaló felek közti kommunikáció zavartalan legyen, minden fél megértesse a másikkal saját álláspontját, és megértse a többiek szándékait.

Egy profi tolmács nem csak az adott kultúrában mozog otthonosan, de ismeri az adott szakterület speciális kifejezéseit, és részletekbe menően tisztában van annak sajátosságaival. Ilyen módon egy jó üzleti tolmács képes közvetíteni ügyfele szándékait, és valóban képviselni őt.

Akár két vagy több partner közötti tárgyalás lebonyolításához venné igénybe szolgáltatásaimat, bármilyen témakörben készséggel segítem ügyfeleimet a sikeres üzleti tárgyalásokban.

Kötetlenebb megbeszélésekhez vagy feszült, szakmai tárgyalásokhoz keres profi olasz tolmácsot? Esetleg konferenciákon való olasz tolmácsoláshoz venne igénybe segítséget? Kereskedelmi, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, egészségügyi és gépipari tolmácsolási tapasztalataim garanciát jelentenek az eredményes munkához.

Olasz-magyar tolmácsolás – ahogy Önnek kényelmes

A különféle tárgyalási módszerek adott esetben különböző tolmácsolási formákat igényelhetnek, így szolgáltatásaim keretében szívesen igazodom ügyfeleim egyedi igényeihez.

Díjazás

A díjazás célpont függő, 3 zónadíj került megállapításra.

Kérlek tájékozódj pontosan, hogy mely zónába tartozik a célpontod | felvételi pontod, és eszerint válaszd ki a szolgáltatást – ez az “Extrák” pontnál tehető meg, illetve a kívánt címet a “Részletek” résznél lehet megadni.

A google térkép segítségével könnyen meghatározható melyik zónába tartozol (kérlek ezt a címet add meg majd a foglaláskor a megfelelő helyen).

Aki oda-vissza is foglal 10% kedvezményt kap.

Fél nap

150
  • 1-4 óra

Egész nap

300
  • 5-8 óra

Egyedi

90
  • 10-20 km-en belül​

Fizetési mód

Fizetni előreutalással (normál banki, revolut), vagy készpénzben teljesítést követően lehetséges.

Lemondás

A szolgáltatás díjmentes lemondására a foglalási időpontot megelőző 24 óráig lehetséges.

Kérlek vedd figyelembe, hogy mindenkinek szeretnék segíteni, ezért lehetőleg mihamarabb jelezd, ha valami miatt még sem vennéd igénybe a szolgáltatást.