Reptéri transzfer

Ha kényelmesen, gyorsan, és kedvező áron szeretnéd célpontodat / szállásodat elérni, akkor előzetes foglalás esetén transzfer járatot szervezek számodra.

Kérlek figyelmesen olvasd végig a tájékoztatót, igyekeztem minden fontos információt megosztani. Természetesen, ha kérdés merül fel, elérhetőségeimen igyekszem mihamarabb válaszolni.

Tájékoztató

Rimini közvetlen járattal Budapestről, Cagliariból, Kaunasból, Krakkóból, Londonból, Palermóból, Prágából és Bécsból is elérhető a Ryanair segítségével.

Budapest-Rimini

Aki Budapestről repülővel szeretne utazni, annak a Ryanair október 25-éig, 3 nap is biztosít közvetlen járatot: hétfőn, pénteken és vasárnap.

A menetidő másfél óra, így ha minden jól alakul (budapesti indulással) 3 óra elteltével akár már a szállásunkon is lehetünk.

Transzfer

A repülőtér autóval 10-15 percnyi útra van a belvárostól. Tömegközlekedéssel ez inkább a 30-40 percre tehető.

Mire érdemes figyelni?

Az Érkezés, Elutazás részt mindenképp tanulmányozd, hisz ez képezi az együttműködés alapját.

A foglalás minden esetben várakozó státuszba kerül, és csak külön megerősítés (e-mail formájában) esetén válik véglegessé.

Amennyiben több szolgáltatásomat veszed igénybe lehetséges, hogy kedvezőbb árat tudok biztosítani, erről természetesen külön értesítelek.

Egy fuvarban kényelmesen 3 utas számára van hely. Nagyobb létszám esetén jelezd a Megjegyzések mezőben, és egyeztetünk a lehetőségekről.

Díjazás

A díjazás célpont függő, 3 zónadíj került megállapításra.

Kérlek tájékozódj pontosan, hogy mely zónába tartozik a célpontod | felvételi pontod, és eszerint válaszd ki a szolgáltatást – ez az “Extrák” pontnál tehető meg, illetve a kívánt címet a “Részletek” résznél lehet megadni.

A google térkép segítségével könnyen meghatározható melyik zónába tartozol (kérlek ezt a címet add meg majd a foglaláskor a megfelelő helyen).

Aki oda-vissza is foglal 10% kedvezményt kap.

1. zóna

50 / út
  • 5 km-en belül

2. zóna

70 / út
  • 5-10 km-en belül​

3. zóna

90 / út
  • 10-20 km-en belül​

Fizetési mód

Fizetni előreutalással (normál banki, revolut), vagy készpénzben az adott transzfer végén lehetséges.

Lemondás

A szolgáltatás díjmentes lemondására a foglalási időpontot megelőző 24 óráig lehetséges.

Kérlek vedd figyelembe, hogy mindenkinek szeretnék segíteni, ezért lehetőleg mihamarabb jelezd, ha valami miatt még sem vennéd igénybe a szolgáltatást.

Érkezés

Érkezéskor az időpontfoglaló modulban előre egyeztett napon, és időpontban a repülőtéren várom vendégeimet.

Időpont is a menetrendszerinti érkezési időpontoknak (H: 20:40 | P: 16:15 | V: 13:30) megfelelően választható csak.

A célpontok jellemzően 30-40 perces autóúttal elérhetőek, természetesen ez vendégfüggő.

Elutazás

Távozáskor szintén az időpontfoglaló modulban előre egyeztett napon, és időpontban veszem fel vendégeimet, azzal kalkulálva, hogy a menetrendszerinti indulás előtt (H: 21:05 | P: 16:40 | V: 13:55) másfél órával már a repülőtéren legyenek az utazók.

Ennek megfelelően lehet időpontot is foglalni.