Olasz nyelvtanár – online órák egyenesen Olaszországból

Az olasz nemcsak az egyik legszebb, de a nyelvtanulók körében is az egyik legkedveltebb nyelv. Az olasztanulás lehetőséget ad bepillantani az olasz művészetek és kultúra világába, és kiváló alapot teremt a többi latin nyelv elsajátítására is. Természetesen nincs mindenkinek lehetősége Olaszországba utazni egy intenzív nyelvkurzusra, azonban fontos, hogy bárkinek lehetősége legyen akár otthon is a lehető leginkább autentikus környezetben megismerkedni az olasz nyelvvel.

Több mint tizenöt éves olaszországi tapasztalataimnak, fordítói és magántanári tevékenységemnek köszönhetően pontosan tudom, hogy mi az, amivel hidat teremthetek a két kultúra között, és milyen módszerekkel lehet a leghatékonyabban segíteni tanítványaimat a gyors nyelvtanulásban. Magánóráim gyakorlati alapúak és a mindennapi nyelvhasználatra tanítanak, ezért megfelelő szorgalom mellett a látványos eredmények hamar megmutatkoznak.

Olasz magántanár megfizethető áron

Mindegy, hogy már tanult-e korábban olaszul, vagy éppen teljesen az alapokról indulna – online magánóráimat bármilyen szintről elkezdheti. Tananyagomat úgy állítottam össze, hogy korosztálytól függetlenül bárki lépésről lépésre haladva tudja bővíteni szókincsét és nyelvtani ismereteit, mindezt egyszerűen, a nyelv gyakorlásával. Nálam nem a magoláson van a hangsúly, hanem a nyelv praktikus használatán, így ahogy halad előre, úgy kerülhet Ön is közelebb az autentikus kiejtéshez és lehet rutinosabb a mindennapi kommunikáció terén.

Kultúra, divat, konyha – minden, amit Olaszországról tudni kell

Csupán utazásaihoz szeretne egy kis nyelvtudást felszedni? Vagy elég elhivatottnak érzi magát ahhoz, hogy a felsőfokú nyelvvizsgát célozza meg? Szenvedélye az olasz nyelv, és mindent tudni akar erről a mediterrán kultúráról? A legjobb helyre jött! Online nyelvóráimon nemcsak életszerű szituációkon keresztül tanulhat, de jobban belepillanthat az olasz történelembe, a mindennapokba és azokba a kulturális, szellemi értékekbe is, amelyek Olaszországot olyan csodálatossá teszik.

Vegye fel velem a kapcsolatot, és jelentkezzen be egy bemutatkozó konzultációra, illetve egy ingyenes szintfelmérésre!