Ügyfeleim mondták

K. F.

Hungarian Tourism Agency

Hogy miért fordulok legközelebb is Hozzád, amikor olasz tolmácsra lesz szükségem? Mert magas fokon professzionális a hozzáállásod, ragyogóak a kommunikációs készségeid, és nem mellesleg olyannyira anyanyelvi szintű az olasz nyelvtudásod, kulturálisan pedig olyan jól ismered mindkét országot, hogy emiatt teljes fokú megértést tettél lehetővé köztünk, és az olasz ügyfelek között. Ezt semmilyen online marketing nem tudta volna helyettesíteni, úgyhogy nagyon elégedettek vagyunk.

Szabó Dániel

piacmenedzser - BFTK Nonprofit Kft. - Turisztikai divízió

„Vannak, akikkel lehet együtt dolgozni és ezen felül vannak, akikkel együtt akarsz dolgozni a biztos siker érdekében” – Petra az utóbbi! 😊
A BFTK Nonprofit Kft. koordinálásával megvalósult TTG Rimini 2019 turisztikai szakmai kiállításon felállított Magyarország-Budapest stand operatív szervezésében Braunitzer Petra szervesen segítette a mindennapi munkánkat. Petra nemcsak az előkészítésben bizonyított számunkra, hanem a standon a vásár alatt hostesseként is példásan helyt állt energikus és egyben meggyőző fellépésével. Mint a főváros turisztikai szervezetének piacmenedzsere, több turisztikai vásári jelenlét megszervezésében vettem már részt, az alapoktól kezdve tisztában vagyok az operatív feladatokkal és a sikerhez vezető lépésekkel. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a TTG Rimini vásárra volt lehetőségem egy, a helyi viszonyokat ismerő segítséget kapnom Petra személyében. A nem mindig kiszámítható olasz üzleti kultúrát ismerve biztos kezekben tudtam a projektet Petrával a kezdetektől fogva, és az Ő tapasztalatával mindent összegyúrva egy sikeres standot és kiállítást tudhatunk magunk mögött. Köszönjük Petra a munkádat a társkiállítóink nevében is, és szívből örülök, hogy Budapest értékeit közösen mutathattuk be az olasz turisztikai szakma részére!

Drègely Ágnes

Tour East Tour Ltd.

Maximálisan elégedettek vagyunk Petrával, korrektül és flottul intézte az ügyeinket, nagyon megbízható tolmács. Petra, még egyszer, köszönjük a segítségedet, hasonló ügyben biztos, hogy a jövőben is hozzád fogunk fordulni!

Papp Làszlò

Forestfun 4x4travel

Petra kisasszony már többször is bizonyította számunkra a rátermettségét, megbízhatóságát, pontosságát és nem utolsósorban a gyors ügyintézést, folyamatos elérhetőséget, ami a mi esetünkben különösen fontos volt. Nagyon köszönjük és a jövőben is számítanánk Önre.

Varga Attila

magànvàllalkozò

Befektetési ügyben fordultam Petrához. Megtehettem volna, hogy egyszerűen felveszem a kapcsolatot egy tolmácsközvetítő céggel, de én olyan embert kerestem, aki nem csupán lefordít vagy letolmácsol egy konkrét szöveget, hanem aki ismeri is az országot, a szokásokat annyira, hogy tudja, hogyan, milyen formában érdemes a megközelítendő ügyfeleket megszólítani annak érdekében, hogy sikeres lehessen a későbbi együttműködés. Ezen kívül olyan valaki kellett, aki abban is segít, hogy megtaláljam a megfelelő ügyfelet, aki utánanéz akár az illető cégről fellelhető háttéradatokhoz is, tehát mindent elintéz, ami csak felmerül az egész ügy lebonyolítása során. A Petrával történő együttműködés még ezen is túlment, és előre nem látott nehézségeket is ügyesen, talpraesetten oldott meg. Nagyon örülök, hogy Téged bíztalak meg, remélem, a jövőben is fogunk tudni még együtt dolgozni. További sok sikert kívánok!